fredag 27. november 2009

Kenya er et land full av opplevelser og eventyr! En av turistenes favoritter er safari der man kan se kenya fra sin beste side i en Jeep ute på savannen med løver, antiloper og elfanter vankene omkring seg.


Serengeti nasjonalpark er kanskje den mest kjente naturreservatet, å ligger mest i Tanzania, men på grensen til Kenya og er en naturreservat uten like. Nasjonalparken omfatter 14 763km², den dominnerene landskapstypen er gressletter og savanne og gjør det optimat for safari og se kenyas skatter på nært hold. Serengeti er kjent for sin årlige migrasjon av millioner av gnuer, i tillegg til mengder med løver, leoparder, elefanter og neshorn.
bilde fra serengeti nasjonalpark

2 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Når jeg leser dette innlegget føler jeg en intens og urovekkende smak av...ja...hva skal man kalle det. Avfallsstoffer. Og samtidig smaker jeg en liten vri av ertestuing og en siste liten smak av...av...nei, hva skal man kalle dette da? Det smaker...en urne fra vikingtiden. Og en bitteliten smak av hund til slutt der, ja... ja, ja... det må være det...ja, ja, det er hund, ja.

    SvarSlett